Ballerup Kunstforenings hjemmeside

Randi Dam

Aflyst p.g.a. Corona.

Randi Dam udstiller i året 2022.

Randi Dam 

Min indgang til at male startede med mit første besøg på Island for mange år siden. Naturen der gjorde et uudsletteligt indtryk på mig og satte gang i en proces som modnedes over tid. Jeg har været der mange gange siden, og de mange indtryk og stemninger derfra forsøger jeg at bearbejde og udtrykke i mine malerier. 

Jeg veksler lidt mellem det naturalistiske og det mere abstrakte. Det synes jeg er spændende. 

Akryl på lærred.

Ingrid Ebbesen

LIDT OM MIN KUNST: 

Jeg finder stor glæde og fordybelse ved at arbejde med leret, og skulpturerne får udtryk, ved hjælp af humoren og fantasien som arbejdet skrider frem.

Mine skulpturer er abstrakte, og kvindeskulpturerne har en let erotisk drillende undertone, som får smilet frem hos beskueren. De sprudler og udstråler fantasi og livsnydelse – glæden ved at være menneske og lysten til at være i live.

Jeg har været på en del udviklingskurser, blandt andet modellering efter levende modeller og keramiske/raku kurser for ny inspiration. Jeg eksperimenterer og udvikler selv nogle af mine glasurer og bruger egne erfaringer. Jeg arbejder med stentøjsler, og min store interesse er raku brænding da hele processen i denne form for brænding, er meget spændende og uforudsigeligt.

Raku.

Kulkvareller.